Представяне на Извън пътя и книгата Девствената проститутка в Lucky

Николай Волев и Аня Пенчева идват в Пловдив, представят „Извън пътя“ и книгата „Девствената проститутка“

Специална прожекция на „Извън пътя“ с представяне от Николай Волев и актрисата Аня Пенчева предстои довечера в "LUCKY Дом на киното в Пловдив". Култовият български режисьор ще представи и книгата си „Девствената проститутка“. Прожекцията на филма е /днес/ 12 април, в 18:30, когато е и поканата към зрителите за среща с Волев. След това той ще раздава автографи и, заедно с Пенчева, ще отговарят на въпроси от пловдивчани.

Творческата биография на Николай Волев обхваща документални и игрални филми, привлекли милиони зрители у нас и в чужбина. Сред тях са култови ленти като „Двойникът“, „Господин за един ден“, „Дом № 8”, „Да обичаш на инат“, „Маргарит и Маргарита“. 

В „Извън пътя” Николай Волев разказва историята на успешен в миналото драматург, изгубил творческото си вдъхновение и тръпката от брака. Често броди с джипа си сред красотата на българските планини и по време на един от преходите застаряващият творец среща прелестна муза на прага на женствеността.

Близостта между 55-годишния Стефан и 19-годишната Салия, която търси душата си без посока, прераства в силна привързаност. Платоничната им връзка се движи по ръба на бръснача и причинява дълбоко страдание на дългогодишната предана съпруга на драматурга, актрисата Лидия.

За автора

Вашият коментар