Ще кацне ли накрая Гарванът?

Подготвяният римейк на култовия екшън с Брендън Лий “Гарванът” си спечели славата на един от най-проблемните проекти в Холивуд. Първата информация за продукцията се появи преди около две години и оттогава насам бяха сменени трима режисьори, а сценария беше пренаписван два пъти.

Първоначално в новия “Гарван” трябваше да участва звездата от “Последният ергенски запой” Брадли Купър, но поради дългото протакане на подготвителната работа и проблемите със сценария, актьорът беше принуден да насочи вниманието си към други проекти.

Аналогична е и ситуация с режисьора Хуан Карлос Фреснадильо, който след като работеше по разработването на продукцията в продължение на половин година напусна изненадващо и впоследствие бе заменен от испанеца Ф. Хавиер Гутиерез. В продължение на повече от година нямаше никаква информация за статута на новия “Гарванът”.

Малко по-рано днес обаче от компанията Relativity Media заявиха, че Гутиерез е все още режисьор на филма и че главната роля на Ерик Дрейвън/Гарванът най-вероятно ще бъде поверена на шотландския актьор Джеймс Макавой, който е познат на масовата публика благодарение на участията си в хитовете “Неуловим ” и “Х-Мен: Първа вълна“. Според официален представител на студиото Макавой вече провежда разговори с продуцентите, но за момента няма подписан договор за участие.

Очакванията са че филма ще разполага с напълно готов сценарий до началото на лятото. В най-добрия случай дотогава Джеймс Макавой ще бъде потвърден за участие и ще стартират кастингите за останалите роли в продукцията.

james makavoj

 

 

За автора

Вашият коментар