Стартира последната юлска седмица във „Филмови нощи Филипополис“

От 21.10 часа гледаме примата на световната оперна сцена Ана Нетребко в най-веселата опера на Гаетано Доницети "Любовен еликсир". Оркестърът на Метрополитън опера под диригентството на Маурицио Бенини създава неповторима музикална атмосфера, на чийто фон визуалният празник на продукцията на Бартлет Шер изглежда още по-пищен.

Фойерверки от цветове, музика и неповторими оперни изпълнения, които ще бъдат показани за първи път под открито небе. „Любовен еликсир“ е една от най-обичаните и гледани опери по света. Нейният кино запис може да бъде видян като част от програмата на „Филмови нощи Филипополис“.

Късното предложение е последно повикване за пропусналите да видят оглавилият родната боксофис класация филм „Легендата за Тарзан“ на 3D . Обратно на всички предишни адаптации на тази много известна история, които акцентират върху опитомяването на звяра, то тук става дума за освобождаване на звяра.

Действието се развива години след като Тарзан е напуснал джунглите на Африка. Ще видите и проблясъци на порастването на Тарзан сред дивата джунгла, как е отгледан от маймуната Кала и как алфа мъжкарят Керчак никога не приема напълно човешкото дете сред тях.  „Легендата за Тарзан“ е с начало 23.20 часа.

Цената на билетите е 8 лв за „Любовен еликсир“ и 8/6 лв за „Легендата за Тарзан“. Може да ги закупите на касата на киното или онлайн

За автора

Вашият коментар