Стефан Вълдобрев представя последния си филм тази вечер в лятното кино

Документалният ЛЯТОТО НА ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ и биографичния ТОЛКИН тази вечер на Филмови Нощи във Филипополис 

Музикалният документален филм ЛЯТОТО НА ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ на Камелия Петрова ви очаква тази вечер от 21:10 на Филмови Нощи във Филипополис. С участието на Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Мирослав Иванов и Стоян Янкулов. Филмът проследява Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени зад сцената, в буса, на брега на морето.

Едно пътуване, запечатало моменти от най-незабравимите концерти на голямото лятно турне на групата през 2018 година

Същата вечер от 23:30 часа пловдивчани ще могат да видят биографичния ТОЛКИН на Доме Карукоски с участието на Лили Колинс, Патрик Гибсън, Никълъс Холт и др. Филмът разказва за ранните години на знаменития автор и приятелството, куража и вдъхновението, които открива в училище. Младата звезда Никълъс Холт („Фаворитката“, „Лудия Макс: Пътят на яростта“, „Х-мен: Апокалипсис“) е Джон Роналд Руел Толкин, отгледан от грижовна майка, която от малък подхранва въображението му. След като тя загива, когато той е едва на 12 години, Толкин е принуден сам да върви по един несигурен път. Всичко се променя, когато заедно със свои съученици сформират тайно общество от артисти и бунтари, които се надяват да променят света заедно.

Напомняме ви също така, че тазгодишното издание ще предложи и три непреходни класики – шедьоврите ЧЕРНА КОТКА, БЯЛ КОТАРАК (на 12.07), ГЛАДИАТОР (на 18.07) и АМАДЕУС (на 25.07).  Очаква ви също така новото издание на BANFF Mountain Film Festival от 11.07, както и много нови и български филми, които можете да откриете в програмата. 

Цените на билетите за кинопанорамата са 7/6 лв, за BANFF – 10лв. Продават се на касите на лятно кино „Орфей“ /19.30-23.30ч/ и LUCKY Дом на киното /16.00-21.00 ч/, както и онлайн на boxoffice.bg.

Специален гост тази вечер на Филмовите нощи във Филипополис ще бъде Стефан Вълдобрев.

Повече за концерта на Обичайните заподозрени с Пловидвската опера през 2018-та година на Античния театър може да видите ТУК

Следващият чакан концерт на обичаната банда е на 1-ви септември отново на Античния театър!

Вашият коментар