Тази вечер на лятно кино „Орфей“ Антъни Хопкинс и Педро Алмодовар

Лентата на популярния режисьор Педро Алмодовар „Свалки в облаците“ ще се завърти в 21:10 часа тази вечер (10.07 сряда) на лятно кино „Орфей“. А в късната прожекция от 23:30 часа ще блесне цяло съзвездие във филма „360“.

„Свалки в облаците“ типична за Алмодовар комедия, изпълнена с много цвят, смях и объркани ситуации. Разнообразна група от пътници се намира на борда на самолет, който пътува за Мексико Сити. Постепенно те разбират, че нещо не е наред и поредният скучен полет е на път да се превърне в незабравим и последен.

Поставени в животозастрашаваща ситуация, пасажерите намират доста странен начин да не мислят за приближаващия час на евентуалния край. Наяве започват да излизат скрити страсти, любовни връзки, интересни обяснения и цветисти самопризнания.

360_poster

Филмът засяга провокативната тема за сексуалните отношения между хора от различни социални слоеве. С действие развиващо с в Париж, Виена, Лондон, Братислава, Рио, Финикс и Денвър. 360 потапя зрителя в един динамичен и вълнуващ свят, в който съдбите на група непознати се пресичат по един незабравим начин.

Всички истории се сливат в едно цяло, а самият филм е един ярък, напрегнат и дълбоко вълнуващ разказ за любовта през 21-ви век и нейното влияние върху хората. Участват Рейчъл Уайз, Антъни Хопкинс, Джъд Лоу и Бен Фостър.

 

За автора

Вашият коментар