Цветен мюзикъл „Алис в страната на сънищата” за малки и големи в неделя

Мюзикълът „Алис в страната на сънищата” ще радва малки и големи в лятно кино „Орфей” на 23 юни (неделя). Феновете на героинята от Луис Карол ще видят една по-различна история, разказана от музиката на Любомир Денев и хореографията на Желка Табакова. В стремежа си да избяга от трудното ежедневие на тийнейджър, Алис се отдава на музиката, но борбата със законите и правилата на темпото и времето, поставят ограничения в нейния детски свят.

Суинг, джаз, рок, джайв и борба с мистични чудовища. Всичко това могат да видят зрителите на независимата продукция на студентите от НБУ с участието и на актьори от музикалния театър. – Модерното представление използва анимиран 3D декор, което изисква началото да е на тъмно – от 21 часа.
В страната на сънищата има всичко – зла царица, престарели костенурки, луди шапкари, огромни и суперинтелигентни яйца-поети и тук-там някое безобразно чудовище, което би изяло всяко малко момиченце, което си позволи да се залута в своите наивни блянове. Спектакълът е подходящ за деца с фантазия и за порасналите фенове на хубавата музика!
Билети се продават на касата на лятно кино „Орфей” и в Билетен център пред Общината.
 

За автора

Вашият коментар