Вторник вечер – кино вечер

Програмата на Филмови нощи във Филипополис  тази вечер ще предложи две заглавия от своята съкровищница, които обещават забавление и добра актьорска игра. А мястото отново е лятно кино "Орфей".

От 21:10 Педро Алмодовар се завръща с комедията си "Свалки в облаците". Филм изпълнен с много цвят, смях и объркани ситуации, разказва за разнообразна група от пътници на борда на самолет, който пътува за Мексико Сити. Постепенно те разбират, че нещо не е наред и поредният скучен полет е на път да се превърне в незабравим и последен. Поставени в животозастрашаваща ситуация, пасажерите намират доста странен начин да не мислят за приближаващия час на евентуалния край. Наяве започват да излизат скрити страсти, любовни връзки, интересни обяснения и цветисти самопризнания…

Във филма участват Хавиер Камара, Антонио Бандерас, Паз Вега, Пенелопе Крус и др.

От 23:30 часа Робърт Де Ниро, Даян Кийтън, Сюзан Сарандън и Робин Уилямс ще забавляват зрителите на „Тежка сватба“.

Tejka_svatba2

Отдавна разведените Дон и Ели (Де Ниро и Кийтън) трябва да се престорят, че все още са щастливо женени за няколко дни. Поводът е сватбата на сина им, а причината е, че на събитието ще присъства й биологичната му майка, която е ревностна католичка. Скоро става ясно, че да изиграеш миналото не е никак лесно.

За автора

Вашият коментар