Животът на Ив Сен Лоран се завърта на лятно кино Орфей

Биографичната драма да световно известния моделиер Ив Сен Лоран ще се излъчи на сцената на лятно кино Орфей, като част от програмата на Филмови нощи във Филипополис. Режисьор на лентата е  Джалил Леспер, а в главните роли ще видите Пиер Нине, Гийом Галиен, Шарлон Ле Бон.

На 21-години, след като е избран да оглави модната агенция Кристиан Диор, Ив Сен Лоран среща Пиер Берже, бъдещ негов спътник в живота и бизнес партньор. Подкрепян от Пиер, Ив Сен Лоран преобръща света на модата.

Прожекцията на филма е от 23:30 часа, билети 4-5 лева.

Ранната прожекция от 21:10, ще ни представи отново приключенската комедия на Ники Илиев „Живи легенди“.

Павел, който работи на висок пост в елитна банка, изпада в кома след инцидент. Когато се събужда се оказва, че има частична амнезия и не си спомня нищо след абитуриентския си бал, а хората, които чувства като най-близки в момента са бившите му съученици. Павел решава да се върне в родния си град, за да ги открие. Всички обаче са поели в различни посоки и съвсем не са същите.  Той обаче решава да ги върне към тийнейджърските им години като ги забърква в поредица от щуротии, които преобръщат живота им по неочакван дори и за него начин.

Цени на билетите 5 и 4 лева. Онлайн резервации и продажби на билети в Boxoffice.bg

При дъжд билетите важат за останалите филми от програмата.

Вашият коментар