„Отчаяни съпрузи“ с национална премиера в Дома на културата

Националната премиера на комедийния спектакъл „Отчаяни съпрузи“ ще се състои в пловдивския Дом на културата тази вечер в 19 часа. Парижкият хит, който вече осем години не слиза от комедийния афиш и нарушава всички кодове в жанра, ще бъде в Пловдив, за да разсмее публиката с мъжките неволи.

Нестандартната френска комедия за трудностите на „силния“ пол, който трябва да приеме предизвикателствата, поставени му от жените и от обвързването, ще бъде умело представена от тримата развихрящи се в хумора си актьори – Бойко Кръстанов, Явор Бахаров и Даниел Пеев.

След като Бойко получава писмо, в което приятелката му го информира, че го напуска, единствената идея, която му хрумва е да призове на помощ двамата си най-добри приятели Явор и Дънди, за да намерят начин той да си я върне. Естествено, нищо не върви по план, докато тримата „отчаяни съпрузи“ изобилстват с прозрения по „тънката“ част и обсъждат особеностите в живота по двойки…

Спектакълът „Отчаяни съпрузи’ от Алекси Макар, Жером Даран и Стефан Мюра е преведен от Снежина Русенова-Здравкова, а режисьор е Васил Дуев.

За автора

Вашият коментар