МаскАрт вдига адреналина с култова програма

Програмата на МаскАрт за август и началото на септември обещава да ни развълнува със събития, които си струва да бъдат посетени от ценителите на културата в Пловдив.

Старт на наситения със спектакли и концерти месец ще бъде даден на сцената на Лятно кино „Орфей“ на 7 август, където ще може да гледаме комедията на испанския драматург Жорди Галсеран „Мръсното копеле“. Тя се фокусира върху бруталните взаимоотношения между големия бизнес и малкия човек, готов да жертва морала заради кариерата и доброто заплащане. Насладете се на един спектакъл, изпълнен с много интрига, изненадващи обрати и смях, а публиката ще може да предложи какъв да бъде края – кой е подставеното лице?

В ролите: Асен Блатечки, Николай Урумов, Светлана Бонин и Христо Бонин.

Билети за спектакъла може да купите ТУК

На 16 август на Летния театър в Пловдив ни предстои да се насладим на „Ексклузивна актьорска вечер“. Звезден актьорски състав, 12 именити личности и много изненади очакват пловдивската публика в една неповторима и незабравима звездна актьорска вечер!

Участие ще вземат едни от най-актуалните и обичани български артисти – Аня Пенчева, Иво Аръков, Руслан Мъйнов, Мария Сапунджиева, Мариус Куркински, Ненчо Илчев, Албена Михова, Кирил Ефремов, Евгени Будинов и още специални гост-звезди – изненада!

Билети за спектакъла може да купите ТУК

21 август ще ни пренесе на Античния театър, където ще споделим концерт-спектакъла на Виктор Калев „Грамофонът“, изграден върху лични истории на актьора и популярни песни на български изпълнители. Автор на спектакъла е Ваня Щерева.

„Грамофонът“ е едно пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов, в което зрителят ще стане съпричастен към една сбъдната мечта. Един грамофон, един актьор, един свят. Или… как се сбъдват мечтите.

Билети за спектакъла може да купите ТУК

Отново на Античния театър, но на 28 август, ще станем съпричастни на концерта на Richard Marx. Един от най-впечатляващите гласове на сцената на поп и рок музиката Ричaрд Маркс ще ни предложи невероятно акустично преживяване, което ще започне в 20:00 часа.

Билети за концерта може да купите ТУК

На 31 август в Летния театър пловдивчани ще имат възможността да се посмеят от сърце на комичните ситуации в най-новата пиеса на Елин Рахнев „Веселата карета“. Много въпроси търсят своите отговори. Живеем или се преструваме? Мечтаем или само сънуваме? Има ли разлика между горе и долу? Но, всъщност, животът е едно голямо казино. И всеки сам избира цвета, на който да заложи. И каквото стане! Всичко това във „Веселата карета“, поднесено със смях до небето и малко сълзи.

В спектакъла участват актьорите: Димитър Баненкин, Тончо Токмакчиев, Мая Бежанска, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов и Емануил Костадинов. Сценографията е на Анелия Райкова, а музиката на Георги Георгиев от група „Остава”. Елин Рахнев е автор и режисьор.

Билети за спектакъла може да купите ТУК

Готови ли сте за нощ, изпълнена с емоции и забавление? На 1 септември в Летния театър МаскАрт ще ни накара да си прекараме незабравимо с Бандата на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени в лицето на Иван Лечев, Стоян Янкулов-Стунджи, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов-Еко!

Билети за концерта може да купите ТУК

2 септември е денят, в който ще се срещнем с „Майсторите на комедията“ на сцената на Летния театър.

„Майсторите на комедията“ е комедийно, сатирично музикално шоу за събитията, новините и живота в България,Европа и света.В представлението са включени скечове, текстове и образи от телевизионни и театрални формати пресъздадени от актьорите Георги Мамалев,Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев.

В спектакъла се изпълняват някои от най-популярните песни от историята на Ку-ку,Каналето и НЛО.

Актуалните теми от съвременната политика,икономика, медии,изкуства,лайф-стайл и нова музика се представят на зрителите по ироничен и забавен начин.

Усмивките, доброто настроение и силните емоции са гаранирани.

Билети за спектакъла може да купите ТУК

Вашият коментар