1 кег бира и 1 Wosh MC никога не стигат (СНИМКИ)

Петък вечер изненада приятно любителите на бирения вкус под тепетата и отново събра рап феновете във Void

1 кег бира и нито капка повече. Точно толкова количеството лимитирана серия бира бе разлята на специалната бирена дегустация в "Котка и мишка" в петък вечер. Малцина ценители на кехлибарената напитка опитаха Dogma Albino и имаха възможността да разговарят лично с “виновниците”, осигурили сладостната течност с плодови нотки. Удоволствието от пивото се четеше по лицето на всеки посетител, отпил от чашата си. 

Бутиковият бар за крафт бира “Котка и мишка” представи за първи път на българската сцена изделие на сръбската пивоварна “Dogma Brewery”. Бирарията, създадена през 2016 е посветена е на създаването на специални занаятчийски бири с използването на най-качествените естествени съставки, съчетани със съвремените технологии. 

А за самата бира? Това е стил между белгийската бяла бира и популярният индия пейл ейл. Леко нагарчащият вкус се дължи на американските хмелове Chinook, Simcoe и Cascade. Плътният вкус и ароматът произтичат от смесицата между ечемичен и пшеничен малц. Към всичко това се добавя портокалова кора, която да освежи и да ни върне в лятото.

И така 6,5% алкохолно съдържание оживиха петъчната вечер още с нейния старт в 19 часа и както можеше да предполагтате свурши за отрицателно време. Който пил, пил!

Купонът продължи във “Войд”, където популярният ъндърграунд Wosh МС представи своя нов албум. Рапърът излезе на сцената подгряван от dj Svesh малко след 01:30 часа. Изпяха се най-култовите парчета, с които публиката избухна, както си му е реда на парти на Wosh, а рапърът не пропусна да представи и най-новите си ритми, които определено зарадваха феновете с веселото си звучене

Така атмосферата се нажежи на максимум и на сцената се качиха The Top Stoppers. Harry Kash закри евента с ритми. Всеки айляк можеше да си купи новото CD или нещо друго от марката Crocodile. Купонът продължи до ранни зори, защото както се изказа самият Wosh MC “понеделник е чак понеделник”. 

Снимки: Силвия Георгиева

Още СНИМКИ от WOSH може да видите в галерията на сайта PlovdivCLUBS.com

Музикалната програма на Void може да следите в страницата на клуба ТУК

За автора

Вашият коментар