2 концерта и голяма сцена се разкриват тази неделя в Капана

По традиция в средата на септември голяма сцена в Капана привлича десетки меломани и приятели на Мармалад, за да отпразнуват заедно поредния Рожден ден на един от най-старите клубове под тепетата

Мармалад е едно от онези любими заведения на пловдивчани, които със сигурност са оставили специално място в сърцето на всеки един истински пловдивчанин. С приятната си атмосфера, качествения алкохол, изисканата кухня и многобройните музикални събития Мармалад примамва гледайки ни от ръба на Капана. Вечер клубът става едно от най-лудите, щурите и забавните места, в които се забавляват пловдивчани и гостите на града.

На сцената в заведението са се изредили едни от най-големите имена на БГ музиката, а едни от най-хубавите вечери са караоке партитата, с които Мармалад е известен и сякаш остава единствен в града под тепетата. Човек трябва да се потопи в атмосферата, за да разбере истинската тръпка, носещ Мармалад.

На 23-ти септември клуб Мармалад ще отбележи своя 14-ти рожден, издигайки поредната голяма сцена, за да затвори за кратко малката уличка, в която се е настанил вече толкова дълго време.

Празникът ще бъде отбелязан с два концерта – Tribute на ACDC и концерт на  рок група Торнадо.  Rock'n'roll TRain ще пресъздаде автентичното рок енд рол звучене на АC/DC на сцената на Мармалад, а веднага след тях Торнадо ще забавляват всички гости след 23:00 часа на познатата сцена в Мармалад.

Клуб Мармалад кани множеството си приятели да дойдат да духнат заедно свещичката на празничната торта!

  • Дата: 23.09.2019 
  • Начало: 21:00 часа

Повече за музикалната клубна програма на Мармалад може да видите в PlovdivCLUBS

Вашият коментар