300 вида бира и много музика на първия Бирен фест под Младежкия хълм от днес

Над 40 вида наливна бира от целия свят и още 250 марки бирени вкуса ще могат да се опитат на първия бурен фест под Младежкия хълм

Днес, от 20:00 часа от доста време насам, ще бъде даден старта на Plovdiv Beer Fest, който ще се състои на поляната под Младежкия хълм. Събитието ще продължи от 6-ти до 10-ти септември и ще предложи много изненади, бирени наслади и много музикални изпълнения. Първият ден ще бъде открит с култовата банда от 90-те години Замунда Банана Бенд, а live изпълнението ще започне в 21:00 часа. 

В четвъртък на сцената ще се представи Tower of Power с вокал Георги Зайков, а в петък всички пловдивчани ще могат да чуят Tribute на Nirvana, който ще бъде представен от Gabana. Ден по-късно на сцената под Младежкия ще звучи tribute на Pink Floyd. фестът ще бъде закрит с Jimi Hendrix в неделя. 

Освен кехлибарената напитка на бирения фест ще могат да бъде открито за всекиго по нещо. За първи път в Пловдив ще бъде представен и новия студенопресован сок Healty, който е един от хитовете това лято. Повече информация може да намерите ТУК

Поздравителна телеграма от ЗАМУНДА БАНАНА БЕНД:

"Цкъпи филибари, уваджаеми събългари, мамуни ненагледни!

по случай националния празник на Пловдив и Съединението на България, точно на 6-ти септември около 21 часа, Замунда Банана Бенд групово ша ва поздрави със специален концерт на Младежки хълм в рамките на празничния бирфест! Нещо повече- ЗА НАЙ-ПЪРВИ ПЪТ на живо ша ва зненадаме с чисто новото ни биролюбиво парче „Бира, разбира се!“. С него искаме да кажем „да“ на бирата и твърдо „тц“ на бирофобията. А студена бира ще има много и всякакви радзноезични марки! И не само! Идвайте по много! Има за всички! Пенливо да ви е! И щастливо!"

За автора

Вашият коментар