6 години Пловдив – Зумба столицата на България

Младежки център Пловдив ще бъде разтърсен от музикалния отворен парти клас по зумба с един от първите лицензирани инструктори в града ни – Поли тази седмица

Завладяващата комбинация от модерна музика и аеробика е една от най-бързо разпространяващите се фитнес програми в света. Подходяща е за всички хора, желаещи да съчетаят забавлението и тренировката.

Вече шеста година градът на тепетата се слави като Зумба столицата на България. Поли е неизменна част от всяка от страхотните танцувални веселби на Античния театър, Пеещите фонтани,  Площад Централен и Гребна база, проведени под егидата на Община Пловдив.

Този път домакините на събитието Младежки център Пловдив и Perfect Fitness Center ще приветстват и специален гост. Това е щурият Зумба шоумен Филип Петров. Той ще долети специално от Дрезден, за да разгорещи и раздвижи още повече обстановката.

На празничната сцена ще застанат и едни от най-добрите инструктори по Зумба в Пловдив – Пепи Костадинова, Зорница Николова, Велина Даракчиева, Лилия Тодорова, Ина Чучуранова и Валерия Бозукова. Ще има емоции, изненади и, разбира се, танци.

Входът е свободен, а усмивките и тонизиращата тренировка са гарантирани

Много СНИМКИ и ВИДЕО от 3-часовото парти през 2016-та в зала Строител може да видите ТУК

Вашият коментар