Акустична P.I.F. вечер на свещи, романтика и още нещо…

Слушаме любими песни на P.I.F. в акустичен вариант, точно както са били измислени и написани от Димо Стоянов този четвъртък под тепетата
 
Една наистина романтична вечер, каквато от дълго време не е имало в града под тепетата организират от Атлас тази седмица. Най-прочувствените и дълбоки текстове на песни и едни от най-нежните и романтични мелодии ще гостуват под тепетата на 22-ри юни. Ресторантът, който държи на раменете си целия свят и потапя всички пловдивчани и гости на града в една кулинарна разходка из всички континенти – Атлас ще поадари на своите клиенти в един истински китарен дим в компанията на Димо Стоянов (вокал, китара) и Марти Профиров (кохон).
 
Добре познат от алтернативната поп-рок банда P.I.F., изпял не един от емблематичните им хитове като „Невидимо дете“, „Весели хора“ и „Приказка“, Димо е един от основните артисти, задвижили това „Колело“ на родната сцена.  Надникнете в нежната му акустична страна и да се потопите в китарените заигравки, които ни е подготвил. 

Цигарен дим,
мастилница празна 
И приказка за стари времена….
 

Защото всеки път очакваме познатото старо с усещане, че предстои да го чуем в съвсем друга нагласа, с друго настроение….

През следващата седмица в заведението ще гостуват Едит и Иван. Начало на събитията 20:30 часа. 

Своите резервации за ресторант Атлас можете да правите на телефон: 0882 666 555

  • Още снимки и информация за новата мапинг сцена под тепетата може да видите ТУК
  • СНИМКИ от откриването на "Атлас" може да намерите ТУК
  • Качествените музикални събития на Пловдив следете на plovdivclubs.com

За автора

Вашият коментар