БГ звезди пеят благотворително за Георги Огнянов – Макарона в Пловдив

На 12-ти октомври във втора панаирна палата ще се състои благотворителен концерт, с цел събиране на средства за лечението на Георги Огнянов. На събитиетио са зявили присъствие няколко от най-известните музикални звезди като Спенс, Михаела Филева, Лора Караджова, Били Хлапето, Кристо, Dj Rocco, групата Central Side и много други.

Лекарите дават добри изгледи за възстановяване на момчето, а това е и неговата единствена мечта – да стъпи на крака и да бъде пълноценен.

Да си припомним какво се е случило на Георги.

На 24-ти октомври 2010г., късметът обръща гръб на петкратния шампион на България по джудо и многократен първенец по бойно самбо – Георги Огнянов. Тогава 24-годишният студент от НСА се състезава за бронзов медал по самбо на универсиадата в Прага (Чехия). При схватка, пада на глава и чупи пети и шести прешлен. Животоспасяващата операция е направена в пражката болница „Винохради“.

След едногодишно лечение в България без видими резултати, започна набиране на средства за лечение със стволови клетки в „Невровита“ – Москва.  След  извличането на клетките, което струва 40 000лв., както и за две ходения до Москва за вливания, по 15 000лв.на всяко, Георги движи ръцете си. Има чувствителност в краката, но тях – не движи.  В момента лечението е спряно, поради липса на средства. Необходими за продължаване на лечението са още шест ходения до клиниката, на обща стойност 90 000лв.

В събитието участие ще вземат Сантра и Кристо, Спенс, Михаела Филева, Dj George, ICE CREAM, Били Хлапето, Lexus, Venzi, HONG KONG, Лора Караджова, Преслава Мръвкова – Purcy, Играта, Wosh MC, DJ Rocco, Goodslav, Liter Jack, DJ Big D, Central Side, Балет FAME (Магия).

На 12-ти октомври ТИ можеш да помогнем на Георги, да върнеш усмивката на лицето му.

Билет: 5 лева

За набирането на средства в помощ на Георги е открита следната дарителска сметка:

Банка: ОББ АД

Номер на сметка: BG96 UBBS 8002 1027 7814 30

BIC CODE: UBBS BGSF

Титуляр на сметката: Мария Огнянова.

Вашият коментар