Биляна от Трио Сопрано: „Някои хора си мислят, че карат космически кораби“ (ВИДЕО)

"Vivo per lei" (Живея за нея) е първият концерт в помощ на пострадалите от катастрофи от кампанията на Ротаракт клуб Пловдив – Пълдин 

Концертът „Vivo per lei” е първият, но няма да бъде последният от тази кампания, споделя чаровната певица

"Тази кампания бе провокирана от една катастрофа, в която потърпевша е наша приятелка. Това се случи миналата година, а ние сме длъжни да ѝ помогнем, защото възстановяването ѝ е много скъпо", сподели Биляна пред камерата на mediacafe. 

"Знаем, че не можем да предотратим или да спрем всички катастрофи, защото всичко е много относително в шофирането. Има ентусиасти, които си мислят, че карат космически кораби по пътищата, за съжаление. Ние сме се заели повече с помощта, отколкото с превенцията. Тя е за всички нас, хората, които обичаме, приятелите ни… миг невнимание води до сериозни последици за всички", каза една от оперните певици на известното трио. 

 

В събитието благотворително ще се включват оперните дами от Трио Сопрано, страхотните музиканти от WEIL и атрактивните танцьори от танцова формация Елика. В продължение на час и половина публиката ще има възможност да се наслади на най-популярните оперни арии, евъргрийни и поп песни, пречупени през оперно звучене; класически произведения с рок звучене, изпълнени от цигулка и китара и всичко това подкрепено от пищно танцово шоу. 

Очакват се официални гости от Министерство на културата, както и президентите на трите Ротари клуба в града – Стефан Денин, президент на Ротари Пловдив-Пълдин, Георги Деликонстантинов, президент на  Ротари Филипопол и Свилен Каневски, президент на Ротари Пловдив.

Концертът ще се състои на 5 април в ГДК „Борис Христов“ от 19:30 часа.

Поканите  са на цена 10 лева, като може да си ги закупите от щанд пред Централна поща Пловдив, както и на касите пред залата в деня на концерта.

Вашият коментар