Конференция за домашно образование на 30 май

На 30 май предстои да се състои десетата национална конференция за домашно образование. Това ще се случи на 30 май в Софийски университет, София.

Поканени са всички семейства и институции, които имат отношение към домашното образование в България. По време на конференцията всеки ще може да сподели своите въпроси, проблеми и търсения и съответно да намери отговори и решения.

Организаторите са подготвили  интересна програма, която да насърчи и вдъхнови всеки в отговорната мисия да сме родители на своите деца. Специални гости ще бъдат: Петър Шарков, Дарин Маджаров, Проф. д-р Силвия Николаева, Никола Янев, Адв. д-р Виктор Костов, Радослава Петкова, Петър Порумбачанов,Елиян Петков.

Имаме удоволствието да ви информираме, че няма таксa за участие в конференцията, но тъй като местата в Аулата на СУ са ограничени, е добре да се регистрирате за участие. 

Десетата национална конференция за домашно образование се организира от Асоциация за домашно образование и Start It Smart, като част от инициативата на Националната мрежа за неформално образование: „Майсторски класове за будители“.

Повече за събитието програмата икак да се запишете можете да намерите ТУК.

За автора

Вашият коментар