Броени дни до концерта на Орлин Павлов в Пловдив

Първата спирка от националното турне на Орлин Павлов след концерта му в зала 1 на НДК,  е  Драматичен театър -Пловдив

Изпълнителят с покоряваща усмивка и завладяващ глас ще зарадва своите пловдивски фенове на 5 октомври. 

Орлин Павлов обещава концерт какъвто не е правил досега.  Ще изпълни най-емблематичните си  хитове и обичани от всички парчета, както и чисто нови песни от новия албум – голям проект, събрал на едно място много емоция, страхотни текстописци, талантливи композитори, невероятни музиканти и не на последно място, много нова музика. Турнето и албумът носят заглавието “Още малко…” на едноименното парче, изпълнявано от Орлин, което влезе в сърцата и домовете на хората с хитовия телевизионен сериал на bTV “Скъпи наследници”. 

На сцена, заедно с Орлин Павлов ще излязат едни от най-добрите български музиканти, с които музикалното преживяване е гарантирано и ще остане задълго в сърцата на присъстващите. 
 “Пловдив е много любим град, свързан с моето семейство и с мен самия. “, споделя един от най-обичаните изпълнители на българската музикална сцена. 

„Пловдивската опера е свързана с едни от най-хубавите емоции в  живота ми, които съм усетил като малко дете, като син на оперни певци, които  34 години бяха солисти на Пловдивската опера. Това е един град, където публиката винаги ни посреща с много любов. Затова, Пловдив, чакайте ни, не остана – ще пеем  на 5 октомври, в Драматичен театър, където  ще представя новия си албум и наистина нямам търпение да видя реакциите на хората и на всички, които харесват моята музика„

Не пропускайте този концерт за приятели, щипка джаз и капка кафе, изпълнен с много любов към музиката.

Турнето на Орлин Павлов се осъществява с генералното спонсорство на хотел “Адмирал”, Златни Пясъци и подкрепата на Първа инвестиционна банка (Fibank) и Transitions от Есилор България.

 

За автора

Вашият коментар