Българската група Джерами с нов пробив на Острова

Българската инди-рок група забива на един от най-популярните независими фестивали в Лондон – Camden Rocks Festival

Българската инди-рок група JEREMY? ще свири на един от най-популярните независими фестивали в Лондон – Camden Rocks Festival, който тази година ще се проведе на 1 и 2 юни. Единствената българска банда в line-up на фестивалът ще забие на 1 юни в 20:15 ч. местно време. Точното място, на което ще се изяви ще стане ясно и ще бъде обявено седмица преди събитието. 400 от най-популярните, съвсем нови, изгряващи, ярки и интересни съвременни банди ще се представят в рамките на два дни.

Всички те ще бъдат разпределени и ще свирят на 20 различни локации – клубове и открити сцени, пред хиляди фенове и туристи в рокeндрол квартала на британската столица. Определено Camden Rock Festival е едно от най-шарените, интересни и любопитни градски събития, което по традиция се разпростира из целия Camden Town.

Това е и мястото, където е бил домът на Ейми Уайнхаус и начална спирка за някои от най-популярните групи, като The Cult, Coldplay, R.E.M. и други. В понеделник екипът на Camden Rocks Festival обяви официално, че група JEREMY? е в афиша на тазгодишното му издание и това е първото участие на БГ банда в историята му.

Това обаче съвсем не е първи пробив на JEREMY? в Обединеното кралство. През последните години бандата има няколко концерта в култовия Club 100 в Лондон, както и в клубове в Ливърпул, Брайтън, Глазгоу. През 2015-а момчетата свириха  на друг популярен фестивал за нова музика – The Great Escape с цели два концерта в програмата му. 

В социалните мрежи JEREMY? споделиха емоционално, че това е сбъдната мечта за тях и винаги са искали да свирят точно там – в Camden Rock Festival. В Camden  са концентрирани над 20 клуба с музика на живо и това го прави една от най-желаните точки за изява на всяка уважаваща себе си банда.   

Можете да купите билети и да станете част от историята на JEREMY?, като ги подкрепите на живо на 1 юни чрез посочения линк. При въпроси, можете да пишете съобщение на официалната страница на бандата във facebook. 

Можете да последвате официалната страница на JEREMY? тук.

Вашият коментар