D2 възкръснаха в Пловдив, посветиха вечерта на Леми (ВИДЕО и СНИМКИ)

Рок бандата D2 направиха един от най-силните си концерти миналата вечер в Пловдив. 

Фронменът Дидо Каменов пък я посвети на легендата на "Моторхед" Леми Килмистър, който си замина от този свят в неделя, само няколко дни след като навърши 70 години. Това направиха още стотици групи по света, които изпяха едни от най-известните му балади в негова чест. 
 
Митко Кърнев и компания възкръснаха под тепетата като Феникс пред близо 250 меломани. Те акостираха в арт-клуба след 3 годишно отсътвие от Пловдив, което доведе и до сериозния интерес през вечерта.
 
Феникс се казва и последният албум на D2, който рокаджиите представиха в 5 поредни вечери в България, а Пловдив бе предпоследната им сбирка. Фронтменът Дидо изригна, че Пловдив е в топ класациите и държат рекордът по най-сериозна посещаемост, както и по избухване. Секссимовлът на женската част отново хвърляше страст от сцената и подлуди всички момичета в клуба, въпеки, че този път не си разкъса фланелката, както обича да го прави. Фенките му не го оставиха почти 1 час след края на лайфа, докато и последната не се снима в него. Дидо не остана по-назад и почерпи с шотове най-големите си фенки. 


 
Бандата изпълни познатите парчета от близкото и далечното минало, а озвучението в Библиотеката буквално бе заглушено от публиката, която пя заедно с Дидо любимите си балади.  Всички  в един глас запяха парчета като "Две следи", "Сто години", "Тук и сега", "Не мога да спра да те обичам", "Ледено момиче" и други любими на всички меломани.
 
Края на двучасовия лайв Дидо и D2 посветиха на рок легендата Леми. "Израстнал съм с Леми. Сигурен съм, че сега той си пие уискито с дяволите", сподели енергичният фронтмен преди да изпълни Ace Of Spades на Motörhead. Бандата бе викана два пъти на бис, а след третото изригване на публиката Дидо успокои тълпата, че съвсем скоро ще дойдат отново в Пловдив, за да продължат започнатото.

ВСИЧКИ СНИМКИ може да видите в галерията на plovdivclubs.com 

За автора

Вашият коментар