Deеp Purple идват днес в Пловдив

Футболното първенство приключи, но стадион „Христо Ботев” в Пловдив продължава да бъде сцена на исторически събития. Тази вечер спортното съоръжение ще бъде „атакувано” от около 15 000 зрители, които се очаква да дойдат тук, за да видят рок-ветераните от Deep Purple.

Днес музикантите кацат пристигат в града на тепетата, след участие в Каварна рок фест.

Според организатора на грандиозното събитие Иван Несторов, стадион „Христо Ботев“ вече е напълно готов да посрещне зрители и звезди, а озвучаването и осветлението са на необходимото ниво. Очаква се домакините от ПФК "Ботев Пловдив" да изпият тази вечер над 4 тона бира

purple-scena-plovdiv

Зад сцената ще е бек-стейджа, който представлява мини градче с 8 контейнера, в които ще бъдат оформени отделни гримьорни за всеки един от членовете на Deep Purple, кухня и помещения за отдих и срещи.

Ветераните от  Deep Purple  трябва да забият в 21.00 часа, а преди това нелеката задача да подгреят публиката ще имат Krossfire, които са избрани лично от екипа на рок легендите.

Домакините от "Ботев" Пловдив ще извадят от ръкава, като едни вълшебници специални подаръци за бандата, което е в пряка връзка със сто-годишнина от създаването на първия професионален футболен клуб у нас през миналата 2012-та година.

Стадион „Христо Ботев“ отваря врати още в 18 часа.

Заради грандиозното събитие няколко булеварда в Пловдив ще бъдат затворени Органиченията в движението ще са в района на стадион "Христо Ботев", където ще свирят рок легендите. От 17 часа до приключване на концерта ще бъде спряно движението на всички видове моторни превозни средства по бул.”Източен” – от бул.”Христо Ботев” до бул.”Княгиня Мария Луиза” – по ул.”Богомил” – от бул.”Източен” до ул.”Лев Толстой“. От МВР призовават шофьорите стриктно да изпълняват разпорежданията и да използват обходни маршрути.

dp1

 

 

За автора

Вашият коментар