ФСБ представят другата си страна на 5-ти септември в Пловдив

На 5 септември от 20 часа на сцената на Античен театър в Пловдив, култовата прогресив-рок група ФСБ ще представи последния си проект „Вълче време“, като част от Есенния салон на изкуствата 2013 година.

Идеята на групата е да прави тематични концерти, като проектът „Вълче време“ е точно такъв концерт, представящ повече рокаджийска енергия, повече носталгия по старите времена и твърдото сирене.

Музикантите показват друга страна от своята музика (за разлика от предишния си концерт заедно със симфоничен оркестър, който е бил по-лиричен и романтичен).

FSB3

Специално за пловдивската публика вълците от ФСБ са подготвили парчета които винаги са искали да изсвирят на живо, но поради различни причини не са могли. Но сега пловдивчани единствени ще могат да се насладят на тези парчета в неповторимата и вълшебна атмосфера на Античния театър.

Музикантите са категорични, че появата на проекта им „Вълче време“ не е обвързан със ситуацията в държавата през последните месеци, а ангажирането на групата с определени политически субекти, никога не е стояло на дневен ред. Въпреки, че героят на прогресив рока е изолираната личност, който е в конфликт със системата, целта им е да покажат, че дори с музиката която правят, бидейки такива каквито са, могат да бъдат полезни и съпричастни към заобикалящата ни действителност.

Повече от два часа изключителна музика очакват пловдивските зрители на 5 септември 2013 година от 20 часа на сцената на Античния театър.

FSB_2

 

За автора

Вашият коментар