Готвят Кизомба уикенд в Пловдив (видео)

Анголско танго с Изабел и Фелисиен от 5-и до 7-и декември в Пловдив

За три дни Пловдив ще бъде в прегръдката на анголското танго

От 5-и до 7-и декември в Пловдив, в клуб Библиотеката ще гостуват едни от най-търсените инструктори по кизомба Изабел и Фелисиен.  По време на Kizmas уикенда, танцьори от цяла България ще имат възможността да посетят над десет часа уроци и три горещи партита.

Горещият уикенд започва в петък (5-и декември) с шумно парти в небезизвестния клуб Библиотеката. Афро емоциите продължават в събота и неделя с уроци и партита в хотел Империал, който е любезен домакин на най-голямото кизомба събитие за годината.

Гост-инструкторите Изабел и Фелисиен са добре познати на кизомба танцьорите и последните години водят уроци на най-големите фестивали по света. За тях кизомба е любов от пръв поглед и емоция, която ги свързва преди години. Видео материали може да видите в Ютуб.

Изабел се занимава с различни танци от съвсем малка. Танцува афро танци, хип-хоп, салса и последните години се посвещава изцяло на кизомба, която я свързва с Фелисиен, който също танцува през по – голяма част от живота си различни стилове.

Фелисиен танцува от 11-годишен бални и суинг танци, по-късно латино и аржентинско танго. Двамата създават свой уникален стил в кизомба, който ги изразява като танцьори и хореографи. Те се открояват с иновативен стил  повлиян от танците, с които са се занимавали, но здраво стъпил на основите от анголското танго.

В неделя София ще бъде домакин на последното парти от уикенда, което ще бъде в  бар Event Hall от 22 часа.

Повече за организатора на събитието Гаро Узунян може да намерите ТУК

Вашият коментар