Hills of Rock се завръща и през 2018 година (СНИМКИ)

Само дни след успешния старт на фестивала Hills of Rock и часове след потеглянето и на последния тир с техника от зоната на фестивала, започва работата по второто му издание. Изненадващо високата посещаемост и положителния отзвук бяха горивото в двигателя на организациите, нагърбили се с тежката задача да създадат добре изглеждащ, добре организиран и посещаван фестивал в България.

“Ако преди месец имахме някакви съмнения за отделни детайли по концепцията и планирането, то сега почти всичко е ясно. Това е мястото, а остава да уцелим и времето. Планираме изданието през 2018 да се проведе в периода май-септември, но реално ще зависи и от турнетата на групите, които сме си набелязали”, заяви Иван Несторов, организатор на Hills of Rock

За момента имената, с които се преговаря, се пазят в тайна, но пък се подготвя пускането на серия ULTRA-промо билети за най-нетърпеливите фенове на Hills of Rock. Те ще са с цена от 60 лева и ще важат за всички дни на второто издание. Специалните промо билети тръгват в продажба в понеделник 10.07.2017 и са ограничено количество! 

Най-важното при тях е, че при обявяването на точните дати на фестивала всеки от закупилите такъв билет ще има 10 дни да реши дали да го запази или да го върне и да получи парите си обратно.

Как протече първия фестивал Hills of Rock тази година може да видите ТУК

  • СНИМКИ от първия ден може да видите ТУК
  • СНИМКИ от втория ден вижте ТУК

Фотограф: Силвия Георгиева и Деян Романов

Вашият коментар