Хиляди пяха с Placebo в грандиозно шоу на Античния (СНИМКИ и ВИДЕО)

Въпреки проливния дъжд час преди концерта, над 3 хиляди пловдивчани изпълниха до пръсване Античния театър за концерта на британската рок банда Placebo

Минути преди Брaйън Молко и Стефан Олсдал да излязат пред екзалтираната публика дъждът сякаш по поръчка спря, а небето се проясни и хиляди захвърлиха предвидените си дъждобрани.За съжалние, всичко започна без подгряващото изпълнение на Babyface clan поради технически проблеми и това направи нетърпението преди Placebo още по-голямо.

Над двучасовото си шоу Placebo откриха не с коя да е, а с една от най-известните си песни „Pure morning”, от която Античния театър не спря да се тресе чак до края на концерта малко преди полунощ. Лондончаните продължиха с някои от най-големите си хитове, сред които Song to say goodbye, The bitter end, Special needs, I’m nothing without you, за да приключат след два биса със световноизвестната Running up that hill. Въпреки продължителния сет, част от феновете останаха разочаровани, че не успяха да чуят емблематичните за Placebo песни Meds и Every you, every me.

Дълго след края на концерта хората не вярваха, че това е краят и с надежда стояха в очакване Брайън и Стефан да се появят за пореден път, но едва когато организаторите започнаха да прибират сцената, стана ясно, че един от най-паметните рок концерти в Пловдив остава в историята и спомените на хилядите фенове.

Placebo минават през Пловдив като част от своето турне по случай 20 годишнината от създаването на групата. Брайън Молко припомни на публиката, изпълнила Античния театър, че това все пак е техния рожден ден и попита дали има готови да празнуват с тях, след което последва оглушителна вълна от викове, която пък му припомни, че се намира в Пловдив, което вокалистът на Placebo явно беше забравил, поздравявайки веднъж София. 

Вижте краткото видео от концерта на Античния театър:

Още музикални събития и концерти може да намерите в Plovidvclubs.com

За автора

Вашият коментар