Iron Maiden са готови да запалят сцената на Hills of Rock

И ето ни отново на втория ден от фестивала Hills of Rock

Летните температури навън са нагрели земята до червено, но групите от 4-те сцени за пореден ден са готови да ни изпепелят. 

Забавленията на фестивалната площ не спираха и вчера. С всеки час тълпата ставаше все по-многочислена и цветна. По фенските тениски можехме да познаем хедлайнарите за 21-ви юли. Това разбира се бяха световноизвестните Judas Priest. Групата излезе точно в определения час и взриви тълпата с почти двучасово шоу, без прекъсване с най-добрите си парчета. 

Българската сцена бе втората по посещаемост. Там стотици се струпаха да се любуват на родните артисти. А за веселата пънкарка Милена и колектив загражденията едва стигнаха да поберат феновете. 

И в този ден се радвахме на всевъзможни ритми, вкуснотийки, а почитателите на бирата бяха в своята Мека. 

И като за последно, забавлението, осигурено след финала на главната сцена от останалите по-малки такива, продължи до малките часове на нощта. А неуморните фенове поглъщаха всяка нота, усмихнати и щастливи от преживяването.

След внушителния старт и взривяващия втори ден, за днешната атмосфера силно препоръчваме хладки напитки и противопожарни облекла, защото Iron Maiden са готови да запалят сцената на Hills of Rock и сърцата на феновете!  

За повече информация следете сайта mediacafe.bg и статиите за предстоящите концерти.

снимки: Боян Ботев

Снимки от ден 2 на фестивала можете да намерите ТУК

Още снимки от концерта можете да намерите в Plovdivclubs.com

За автора

Вашият коментар