Изместиха още един концерт в палата номер 2 заради дъжда

И концерта на Дева Премал и Митен ще бъде изместен от Античния театър в палата номер 2 в панаира.

След като вчера стана ясно, че пищната церемония на студентите за "Мис и Мистър Академика" се измества за днес в Панаира от 20:00 часа, организаторите от Lions Club също се застраховаха. На 22 май в Пловдив ще бъде първото участие в България на легендарните за йога-обществото музиканти Дева Премал и Митен.

На пресконференция дадена тази сутрин от Станислав Сираков, един от организаторите на Лайънс клуб, стана ясно, че музикантите ще стъпят на Балканите за пръв. Тъй като са изключително известни в средите на практикуващите йога, те са настоявали първият им концерт да бъде в столицата, но античната история и духът на Пловдив е променил мнението им.

Заедно с Дева Премал и Митен, на сцената ще застане и флейтистът Манос. Всички песни ще бъдат изпълнени, докато те са седнали на земята в кръг. Публиката също ще участва в пеенето на различните мантри, разказа още Станислав Сираков. Билети са на цена 20 и 40 лева и могат да се закупят от специално поставена каса пред общината, както и в интернет, в мрежата на Тикетпро. Вече са продадени над 1200 пропуска.

Първоначалната идея беше спектакъла да бъде на Античния театър, но заради лошото време ще бъде преместен в палата номер 2 на Панаира. Концертът е на 22 май от 19:30 часа. На него най-веротно ще присъства и кмета на Пловдив инж. Иван Тотев.

deva_premal_plovdiv

 

За автора

Вашият коментар