Judas Priest стават част от Hills of Rock 2018

Британската хеви метъл банда ще свири на 21 юли на сцената до Гребния канал.

2018-а обещава да бъде разтърсваща за рок феновете не само в Пловдив, а и по целите Балкани. Причината е, че между 20 и 22 юли градът ще събере едни от динозаврите на хеви метъла като част от фестивала Hills of Rock. 

До днес единствените официално обявени изпълнители бяха гигантите от Iron Maiden, а новината за участието им хвърли в екстаз хилядите фенове в страната, които се готвят да залеят Пловдив през лятото на 2018-та. Световното турне на бандата Legacy Of The Beast ще постави началото си в Талин, Естония на 26 май и ще завърши в O2 Арена в Лондон, на 10 август. Мейдън идват у нас по покана на SME.

Днес участието си в Hills of Rock обявиха и британците Judas Priest. Те ще свирят в събота (21 юли) на сцената на Гребния Канал. 

Judas Priest е британска хеви метъл група, основана в град Бирмингам от К.К Даунинг (китара) и Йън хХил (бас) през 1969г.  Ядрото на групата включва още Роб Халфорд (вокали) и Глен Типтън (китара). Барабанистите в групата почти постоянно се менят, докато в групата идва Скот Травис през 1990 г, който е и настоящият барабанист. Групата е обявена за една от най-влиятелните в хеви метъл жанра. Наричат ги още "боговете на метъла"

Билетите са в продажба от 24 ноември и можете да ги откриете в  в мрежите на Тикетпро и Ивентим, както и онлайн на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.

Вашият коментар