Кабагайда в комбинация с hip hop beats, samples и scratches оглася Грамофон

WakeЪп! България представя третото WarmЪп! парти за фестивала 19-21.06.2015 в пловдивския Bar Gramophone. Този път организаторите са поканили DJ SKILL и Иван Марковски (Каба Гайда) с техния проект "Българи".

Проектът "Българи" е изграден на основата на нашия уникален, български, автентичен фолклор, смесен с Hip Hop beats, samples и scratches. Идеята за проекта и неговото създаване възниква през 2004-та година, чрез съвместната работа на Цецо ( Цветан Мегленчев ) и Атанас Петков ( Кавал ), и двамата от Асеновград.

По-късно през 2009-та година се включва Скил ( Стефан Колев ) от Пловдив, който прегръща идеята за смесване на класическия Hip Hop Beat и Българския автентичен фолклор. Той се заема със задачата да допълни и обогати проекта, като вкарва своите “магии” с грамофона. През 2011г. към проекта се присъединява и Иван Марковски ( Каба Гайда ).

Зад пулта ще застане Electro Pioneer – познат с характерния електронен привкус и денс ентусиазъм на лайв сетовете си. Той ще ви подгрее със своята колекция от тракове, измежду които ще изпъкнат и някои от авторските му такива. Selecta Antoniy – един от местните стожери на реге музиката ще допълни вечерта с приятен hip-hop, jungle и dnb.

WakeЪп! България ще излъчи кадри от фестивала "Обратно към Корените 2014". 

Вход: Свободен
Старт: 22:00
Събитието ще се състои на 19.12.2014

 

Вашият коментар