Кастингът за „Мис България Пловдив“ 2020 тази събота в Bushido

На 19 септеври (събота) от 16:00 часа в мегакомплекса 7 POINTS ще се проведе кастингът за конкурса „Мис България Пловдив“ 2020. Домакин на събитието ще бъде един от любимите клубове на пловдивчани, а именно Bushido Club.

В кастинга ще вземат участие момичета на възраст между 17 и 25 години с атлетично телосложение, които трябва да бъдат готови да представят достойно Пловдив на различните събития, корици на модни издания, ревюта и предавания, които предстоят.

„Момичетата, които ще стигнат до финала трябва да са максимално естествени, усмихнати, чаровни и с присъствие на сцената”, сподели главният организатор на конкурса Деана Господинова, която е и регионален представител на модна агенция „ Визаж”.

Всички кандидатки за титлата ще преминат през три етапа, като първият ще бъде със спортно-елегантно облекло, вторият с бански костюми и третият с официални рокли.

За информация и предварително записване тел. 0888501230 ;  0895529310

На финалния етап короната ще бъде предадена от настоящата носителка на титлата "Мис България Пловдив" 2019 – Стелияна Иванова. През миналата година красивата пловдивчанка стана и втора подгласничка на победителката в конкурса "Мис България" 2019.

Конкурсът за красота “Мис България” води своето начало в далечната 1929 година. Тогава за най-красива българка е обявена Люба Йоцова. След спечелването на титлата, Люба участва на конкурса “Мис Европа” и става подгласничка .През 1967 година титлата “Мис България” грабва известната актриса Бранимира Антонова.

През 1995 година “Мис България” става Евгения Калканджиева, която се класира в ТОП 10 на международния конкурс за красота “Мис Свят”. През следващите години състезанието за най-красивите българки се превръща в блестящ спектакъл, а титлата “Мис България” – в мечта на всяка българка. В конкурса по регламент могат да участват неомъжени българки между 17 – 25 години, които трябва както да проявят смелост да се явят на кастинг, така и да притежават красота, талант, харизматичност, сценично поведение, широка обща култура и добродетели. Престижният конкурс е излъчил 24 победителки, като по известни сред тях са: Вера Русинова, Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Ивайла Бакалова, Роси Иванова, Славена Вътова и други.

Вашият коментар