Коледното турне на PIF минава през Пловдив

Група P.I.F . потеглят на традиционното си коледно турне. Последната спирка ще бъде клуб Мармалад, Пловдив

Група P.I.F тръгва на национално турне, което ще стартира във Велико Търново ище премине през Плевен, Русе, Варна, Бургас и ще завърши гръмогласно в Пловдив. Димо Стоянов (вокал, китара и теремин), Иван Велков (китара), Юри Божинов (бас) и Мартин Профиров (ударни) ще разкажата своят рокендрол „Приказка”  на 30-ти декември в клуб Мармалад.

Само преди дни групата представи напълно ново сценично шоу, в което обичани парчета като „Свято“, „Сън в съня“ и „Невидимо дете“ бяха гарнирани с тематични видео импресии.  В столичния Mixtape 5 P.I.F. и концерта „Думи“ отвориха нова глава в историята на бандата. Момчетата представиха и видеото към новия си сингъл „Приятел“, заснето на катамаран в Егейско море в края на октомври.

Ден след концерта на PIF, на Нова година, на сцената в заведнието ще се качат NI.co и Liter Jack, за да донесат шумноновата 2018-та. Старата година 2017-та ще бъде изпратена с хубава музика, приятели и добро настроение, а новата 2018-та ще бъде посрещната с чаша шампанско под звуците на хубавата българска музика.

 ВИЖТЕ повече тук

Хубавите музикални събития следете в сайта на пловдивските клубове – Plovdivclubs ТУК 

Снимка на Dimo Stoyanov Pif.

За автора

Вашият коментар