Стенли „обсебва“ клуб VOID

На 29-ти декември в клуб VOID, Стенли ще гостува една истинска легенда на българската музика- Станислав Сланев – Стенли.

Сттенли  е глас, който никога няма да объркаш с друг. Нито ще можеш да определиш само с една дума. Но обезателно ще забъркаш рок, ню-уейв, експеримент и романтика в едно. Не могат да се забравят песните “Бъди какъвто си” и “ Жулиета” с неговия глас, нито култовите му кръгли очила и парче “Обсебен”. 
Сега Стенли е запазена марка с емблема бяла коса, китара и глас – класика, която не остарява. В момента концертира с новата си група, която е в интересен състав – Фънки – Димитър Ковачев на бас китарата, Иво Чалъков (ex Gravity Co) – китари, Стефан Попов (ex Gravity Co) – барабани и тази комбинация носи модерен звук и здрав рок-н-рол. Аранжиментите на песните му са подкрепени от яки електронни подложки и няма да полъжат чувството ви за модерност. 
“Аз съм си рок-н- рол момче. И когато зад мен има банда, се чувствам като да съм си пристигнал у дома. Ужасно се кефя. И очаквам срещите с публиката с нетърпение.“
Част от песните, които можете да чуете на този концерт, са познатите авторски песни на Стенли – „Пътят към храма“, „ Да летим над града“, „ Стар парфюм“, а също и „ Жулиета“, „Бъди какъвто си“, “Любовта без която не можем“…

29-ти декември, петък
Врати 21:00 часа
Старт 22:00 часа
Вход 15 лева

Хубавите музикални събития следете в сайта на пловдивските клубове – Plovdivclubs ТУК 

За автора

Вашият коментар