Крищина Бранко с концерт в Пловдив

Античния театър ще се превърне в красив пейзаж, подслонявайки португалската фадо певица Крищина Бранко на 7 юни 2014 година.

„Фадо“ означава „съдба“, но всъщност това е начин на живот. Фадо изразява силни и противоположни чувства, нормални за един човек, като радост, тъга, любов, ревност, но най-вече носталгия… Типична португалска музика, изпълнявана предимно от жените в кръчмите, фадо е меланхолична и тъжно музика, но все така завладяваща и истинска до днес. А Крищина Бранко е една от забележителните фадо изпълнителки.

Седемнадесет години на сцената, 13 албума и множество вдъхновени концерти по целия свят – този богат артистичен път Крищина Бранко запечатва в ретроспективната програма "Idealist", която ще представи в Пловдив на 7 юни. В програмата има включени както класически пиеси, които маркират върховете на професионалния й път, така и нови композиции, които доказват, че Крищина Бранко днес повече от всякога има какво да каже и го казва по своя красив и завладяващ начин, само както тя умее.

Концертът започва в 21:00 часа на сцената на Античен театър Пловдив.

Билети можете да закупите в мрежата на Тикет Плюс и онлайн на http://ticketplus.bg

За автора

Вашият коментар