Dan LuVisi с нова озверяла дигитална колекция

С нова доза респектираща колекция от дигитални рисунки ни заля Dan LuVisi. Но този път тематиката е по-различна от обикновено. Ако до сега сме му разглеждали почти реалните портрети на измислените му персонажи, то сега е ред за нещо по-зловещо.

Очевидно не спира да развива скиловете си с програмата Photoshop, Dan LuVisi разби отвсякъде пухкавостта и сладостта на едни от любимите ни анимационни герои от детството. Той размаза с лека ръка миловидният им вид и ги превърна в озверели, гнусни чудовища, които не поддържат вече нито една добродетелна ценност, на която са ни учили.

Предполагам, че тази избликнала колекция от нищото се дължи на факта, че вече сме пораснали и е ред и нашите примери от детството да пораснат. Само че тях, като че ли живота ги е смачкал и унищожил преждевременно. Като че ти казват: „Никой няма да се измъкне жив от живота” и „ Реалността е два пъти по сурова, отколкото си мислиш”.

И все пак скиловете са си скилове. Отново безупречна работа, що се отнася до дигиталното изпълнение и креативността в сюжета.

Повече за таланта на Dan LuVisi можете да прочетете ТУК.

 

 

 

 

 

 

 

За автора

Вашият коментар