Лятната сцена на „Конюшните“ отново отвори врати

След почти 2 години прекъсване, за радост на пловдивчани,  Лятната сцена на „Конюшните“ отново отвори врати

Култовото заведение в Стария град под тепоетата възкръсна с любимите музкални вечери с Bourbon Street и Musicoholic миналия петък (18.08). От тази година откритат сцена е с нови концесионери, но те обещаха да запазят концепцията на заведението и да провеждат концерти, театрални представления и кино събития. Следващата събота в бара ще гостува популярната алтърнатив поп-рок група P.I.F. за една разтърсваща акустична вечер.

Група Пиф е популярна алтърнатив поп-рок група създадена през 1992 година от Димо Стоянов и Иван Велков във Варна под името „Resemblence“.В този период музиката им е на английски език и основните им изяви са в Унгария. От 1999 свирят в София под името P.I.F. (Patriots In Fashion), като към тях се присъединяват Емилиян Бонев, Желяз Желязов и Любомир Петков.

Акустична P.I.F. вечер на свещи, романтика и още нещо...

През 2000 издават дебютния си албум П.И.Ф., който се радва на голяма популярност и съдържа някои от най-известните им песни: Приказка, Колело и Невидимо дете. Този албум им носи и наградата на MM за албум на годината. До днес бандата си сменя някои от членовете и е издала 5 студийни албума, като в момента са в състав Димо Стоянов, Иван Велков, Юрий Божинов и Мартин Профиров. 

Следете програмата на Конюшните и другите клубни дестиации само в plovdivclubs.com и mediacafe.bg

Вашият коментар