Мюзикълът „Бягство“ в Пловдив през февруари

Мюзикълът „Бягство“ на столичния Музикален театър гостува в Пловдив

На 28 февруари в Дом на културата „Борис Христов” ще бъде поставен мюзикълът „Бягство“, който е със специалното участие на Боби и Заки от дует „Авеню”, по чиято музика е създаден един от най-добрите съвременни български мюзикъли.

„Бягство” е не само личната изповед на двамата музиканти от „Авеню“. Това е и разказ за любовта, за трудността на избора, отговорността пред най-близките. Това е представление за възходите и паденията в човешките отношения. 

А ето малко от сюжета…

На фона на събитията в България през 90-те години се разкрива историята на две момчета, влюбени в музиката, които създават дует. Звукозаписна компания от Америка попада на първата им песен и впечатлена от таланта им, отправя покана за съвместна работа, но само към един от тях. 
За първи път неразделните приятели ще трябва да вземат тежко решение. То ще остави следа върху приятелството им и върху целия им живот.

Отоношенията между двамата, техните мечти и стремежи са подложени на сериозни изпитания. След годините, в които трябва да избират между трудния път в изкуството и финансово уредения живот – техните пътища отново се срещат. 

Те са готови да си простят, а след изпитанията, от които са помъдрели, създават заедно своя най-голям хит като дует…

В спектакъла участие ще вземат младите звезди на Музикалния театър Денко Проданов, Весела Делчева, Илона Иванова, Александър Панайотов, както и хорът, балетът и оркестътър на Музикалния театър.

За автора

Вашият коментар