NI.co представят новото си видео на 30-ти март в Пловдив

Ники Николов и групата му NI.co представят концерт – промоция на първия им сингъл „Реалност ли си” в клуб Мармалад на 30 март (събота). Той ще стартира от 22.00 часа. Музикантите издадоха за mediacafe, че ще свирят парчета на Bruno Mars, Maroon 5, Justin Timberlake, INXS, Seal, Lenny Kravitz, Rolling Stones. Най – хубавото е, че концертът ще е безплатен оповести сайта за нощен живот на Пловдивplovdivclubs.com.

Ники Николов е пловдивски музикант (вокал и китара), който е създател на проекта NI.co съвместно с басиста Кирил Диков (познат от група „Мастило”) и барабаниста Владислав Христов  („Ренегат’’). Проектът NI.co създава модерна авторска музика на български език, ориентирана основно към поп, рок и фънки звученето.

Триото има зад гърба си клубно турне през лятото на 2012, в което представя своя прочит към творчеството на The Rolling Stones – по случай петдесетия юбилей на легендите. През март 2013 година излезе и първият официален сингъл и видеоклип на NI.co – „Реалност Ли Си”, който вече звучи в ефира на голяма част от българските музикални медии. Видеото е снимано от оператортите на хитовия български сериал "Под прикритие".

Чуйте парчето от тук!

Ден: 30 март 2013

Начало: 22:00 часа

Вход:  безплатен концерт в клуб „Мармалад”

Повече събития за Пловдив вижте в сайта на клубовете.

 

 

За автора

Вашият коментар