На Коледа с artnewscafе

На 25 декември artnewscafé организира петото специално празнично парти ALL TOGETHER NOW – защото празниците са времето да сме всички заедно

Коледно-новогодишните празници са специално време в Пловдив, когато градът се изпълва със завърнали се, гостуващи и преминаващи хора, които освен семейния уют търсят и възможност за забавление и срещи. Аrtnewscafé, като вече емблематично пловдивско място за срещи, стартира поредицата партита ALL TOGETHER NOW с идеята да бъдем всички заедно сега и за да предостави тази възможност на всички, на които не им се спи след семейната вечеря.

Първото такова парти е на Коледа през 2014 г. – годината, когато Пловдив е избран за Европейска столица на култура и когато „Заедно“ се превръща в мото и символ на града. За да бъдем всички „заедно“, мястото на тази среща е в просторното пространството на club VOID, а духът е специфичният за аrtnewscafé. Входът е безплатен, а краят на вечерта – неопределима величина. След успеха на първото парти през 2014 г. следват три тематични, за да дойде моментът за петото издание!

Отново на Коледа, отново на същото място, отново с вход безплатен.

Идеята за ALL TOGETHER NOW тръгва от това, че празниците са времето, когато пловдивчани от всички краища на света се завръщат у дома, както и от желанието да събираме всички наши любими хора. Тази година зад пулта ще застанат Sayulke, martin и ELEN. Mузикална селекция ще бъде с предимно музика от съвременната електронна сцена, като ще включва също и електронни хитове от последното десетилетие. 

За автора

Вашият коментар