Огнено шоу и красиви момичета в първото модно дефиле в Капана (ВИДЕО и СНИМКИ)

Още от рано сградите в Капана бяха облекли своите нови тоалети, ушити специално от дизайнерката Анелия Янкова, която постави началото на една нова традиция в бъдещата ни Културна, а защо не и модна столица 

С огнено шоу и модерен балет приключи първото модно дефиле в творческия квартал – Капана снощи вечер. Играта с огъня и горящите пойове бяха дело на Дарио Табаков, който направи страхотно съчетание с изисканата млада дама Диди (част от България търси талант тази година), като двамата се направиха ефектна поява в края на модната вечер в центъра на Пловдив. 

Съчетанието от модно представяне с дефиле, красиви момичета и яки момчета, се оказа едно много добро преплитане в иначе тесните улички в творческия квартал. Бутиковото събитие бе заело по-голямата част от улица "Христо Дюкмеджиев" с огромна сцена, а всеки, който бе дошъл в квартала стана неволен свидетел на дефилето на младите хора.

Иначе, точно 20 млади дизайнери от цяла България преобърнаха представите ни за мода и показаха най-добрите си колекции пред пловдивчани. Всички те бяха селектирани от модния стилист Анелия Янкова, собственик на ателие "Дрешника', намиращо се също в Капана. Малко след 20:00 часа на сцената се показаха и първите смели колекциии ярки цветове, които бяха представени пред хора от модните среди, а сред публиката можеше да се забележат манакенки, журналисти от водещи модни списания, модни критици и дизайнери. Следващите колекции обаче не бяха толкова наситени и определено впечатлиха с оригиналност и артистичност. Много силно впечатление направи и заигравката с Дисни героите специално изобразени в моделите на някои от манекенките. 

"Станахме свидетели на едно събитие, което определено разтърси града ни за добро. С "Модния капан " слагам началото на много модни инициативи в подкрепа на младите таланти. Време е Пловдив да заеме своето място, не само като културна, но и като модна столица. Имам много нови идеи, така че следете работата ни,за да сте в течение с тенденциите", сподели развълнувата организаторка за mediacafe.bg, веднага след края на първото й голямо събитие, като минути преди това манекените завършиха дефилето с нейни произведения. 

Вижте краткото видео с едни от най-интересните представяния от вечерта:

Очаквайте още много снимки утре!

Снимки: Манол Дончев

Вашият коментар