Отлагат концерта на „Легендите“ за март 2019

Концертът на група „Легендите“, планиран за 24-ти октомври се отлага поради непредвидени обстоятелства. Организаторите обясниха, че концертът ще се състои през март 2019г., като съвсем скоро ще е ясна и точната дата.

Закупените билети ще важат за новата дата без презаверка. Тези, които желаят да върнат билетите, могат да го направят до 24.11. по следните начини:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени, в срок до 24.11.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Също така могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

СНИМКИ от последния концерт на Легендите в Пловдив в зала Колодрума може да видите ТУК

ОЩЕ музикални събития в Пловдив може да намерите в сайта на музикалните клубове под тепетата

Вашият коментар