P.I.F. с нова песен и уникален купон в бар Алкохол

Китаристът на група P.I.F. Виктор Стамболов отпразнува своя 28-ми рожден ден на специално участие на бандата в Пловдив

Специално, защото пифовете откриха сезона за бар Алкохол, който тази година е сочен за едно от приятните изненади за града под тепетата. Виктор едва сдържа емоциите си пред приятели и фенове, които точно в полунощ запяха познатия рефрен за рожден ден. Вокалистът на P.I.F. Димо Стоянов обаче се размекна и разцелува своя колега още на сцената, а след това преодстъпи микрофона на рожденника. Виктор изпя по блестящ начин "About a girl" на Нирвана, след което духна свещите на тортата.

След концерта попитахме Димо и компания защо празнуват втори рожден ден в Пловдив и то в Алкохол (през лятото Димо Стоянов отпразнува своя 31 рожден на същата сцена).
"В Пловдив се чувстваме като "у дома". Прекрасно е, топло и хората ни обичат. Какво повече да искаме от това? На участията ни винаги има страшно много публика и това ни радва. А в "Алкохол" условията са прекрасни – озвучение и сцена са перфектни, затова и го предпочитаме. Поздравявам Виктор с празника", каза за mediacafe.bg фронтменът на P.I.F. Димо Стоянов.
 
 
Същата вечер P.I.F. представиха за пръв път и новото си парче "Сладката страна на нещата", която се прие много добре от феновете. Песента е записана в село Бойково през това лято, където групата се бе изолирала от света, за да запише своите парчета за новия си албум, който трябва да излезне в близко бъдеще.

Снимки: Георги Мерджанов

За автора

Вашият коментар