Пловдив търси новите звезди на X Factor в два поредни дни

На 11 и 12 юли, в Дома на културата „Борис Христов”, екипът на шоуто  X Factor ще посрещне музикалните таланти на града и региона.

Продуцентът Магърдич Халваджиян, водещите Алекс Раева и Мария Игнатова, музикалният продуцент Дони и целият X Factor екип ще посрещнат всички, които вярват, че притежават онзи елемент, който превръща обикновените хора в звезди. А Пловдив категорично вече е доказал, че притежава подобни таланти – именно от града на тепетата е Теодора Цончева – чаровната салса инструкторка от втория сезон на шоуто, която само преди седмици издаде своя дебютен хит в колаборация с Тодор Гаджалов и Део – „Зелена светлина”. Пловдивско откритие е и Саня Алекса, която стигна до финалната битка в първия сезон на формата.

Досега кастинг турнето на музикално шоу №1 в света мина през Велико Търново, Русе и Варна, а днес и утре ще бъде в Бургас. Към този момент сред новите претенденти за голямата сцена са победителката от „Големите надежди” Кристиана Асенова, братовчедката на 100 Кила, която се яви на прослушването във Варна, кандидати, опитали се да завладеят казахстанския Х Factor, носители на Гран При от Москва, както и такива, претендиращи да бъдат новите Майли Сайръс, Том Джонс и други световни имена.

Кои ще бъдат новите музикални звезди, които Пловдив и X Factor ще открият за родната музикална сцена, предстои да разберем – на 11 и 12 юли в Дома на културата „Борис Христов”.

Вашият коментар