Полинеро празнува 8-ми рожден ден с Милена и БТР (пълната програма)

От днес, 11 февруари стартира 8 рожден ден на пловдивския клуб Polinero Place. От клуба се похвалиха за plovdivclubs.com, че ще отбележат рождения си ден подобаващо и във всяка една от трите вечери ще има безброй изненади, а най-известните имена, които са обявени в афиша на клуба Милена и БТР.

Традиционно първата вечер от 40дневния рок-маратон започва с праник за децата на Полинеро. Тази вечер е посветена на всички подрастващи и техните родители. След 19:00 чса малчуганите ги очаква детска рок вечер и разбира се голяма торта.

На 12-ти, четвъртък, в заведението старт на музикалния рожден ден ще даде певицата Милена. Обичана, очарователна, духовита и истинска, както винаги, неповторимата певица ще се раздеде на сцената и ще разтресе всичко с хитове и велики парчета, утвърдили се през годините.

В петък ще бъде кулминацията на пировете по случай 8-те години на Polinero. В заведението ще гостува една от най-успешните български рок банди за последните две десетилетия – БТР. Епичното шоу, което предстои да се случи, ще включи най-доброто от творчеството на групата, както и най-новите им парчета.

Б.Т.Р. планират да представят революционно най-големите си хитове през годините, минавайки през рок класиките и политайки с любими балади.

Една прекрасна дама и нейните момчета ще бъдат гостите в Полинеро на  "Св. Валентин" в събота. След като преди няколко седмици обявиха, че издават книга със заглавие "Цената да бъдеш себе си", SEVI BAND разкриха и мястото и датата на извън столичната промоцията, която съвпадна и с петия рожден ден на бандата.  

Веднага след тях на 20 февруари в клуба ще избухнат две страхотни и добре познати банди – Черно фередже и Обратен ефект. 

Събитията в Полинеро не спират до тук. В клуба отново се организира едно страхотно парти, което е с благотворителна насоченост. Собственикът на Polinero Place Владо Ботев е поканил  четири страхотни пловдивски група да се включат в каузата – Krossfire (Bulgaria), IVORY TWILIGHT, Wild Horses, Breaking Sunrise.

Събитието ще се състои само няколко дни след 8-мия рожден ден на Полинеро, на 21-ви февруари. Началният час на концерта е 18 часа, а входът ще бъде 6 лева.

По време на лайфовете всеки  ще има възможност да остави каквито средства прецени за детското интензивно отделение на УМБАЛ „Св. Георги“ Пловдив. По време на големия рок хепънинг ще има поставени и кутии, в които желаещите могат да оставят сума, каквато преценят.

На 7-ми март /събота/ в заведението ще гостуват Светльо & Тhe legends, а през женския месец в Полинеро ще можете да се насладите на Торнадо (14.03) и самият Blaze Bayley (21.03). Легендата се завръща в България за три концерт в Пловдив, Варна и София. Освен че британецът обича страната ни, той записа и промотира албум с българската банда JOHN STEEL. Сега е време те отново да забият заедно, като съвместно ще представят видео клип към парчето "The Voice Of Sorrow", както и промотирането на албума „FREEDOM“.

Всички събития от Нощен Пловдив можете да видите в plovdivclubs.com

Вашият коментар