Рапърите от БНР изнасят благотворителен концерт в помощ на Сиси и семейството й в Перник

Всички приходи от билетите ще бъдат дарени на семейството на Сиси

Най-успешната българска рап група в последните години БНР (Бандата на Ръба) ще изнесе благотворителен концерт в Бар Епицентър, Перник на 19 януари от 8 часа в помощ на Сиси и нейното семейство. Сиси е малкото дете, с голямо сърце, което рисува картини и ги продава на центъра в Перник, за да помогне на баща си, който е диагностициран с коварната болест на Ходжкин, или иначе казано – рак на гърлото.За да му помогне  тя всеки ден след училище рисува страхотни картини и застава на центъра на Перник, за да ги продава с една единствена цел – да спаси семейството си.

„Нейната история трогна много хора. Трогна и нас като изпълнители, защото това момиче, макар и много малко, е взело нещата в собствените си ръце и е решило да помогне на баща си. Сега сме наред и ние като изпълнители също да помогнем. Затова заповядайте на благотворителния концерт, който ще изнесем на 19 януари в събота в Бар Епицентър в Перник“, споделиха от Бандата на Ръба.

Рапърите от БНР вече няколко пъти участват в благотворителни каузи, като намерението им е всеки месец да изнасят благотворителен концерт, с който да помагат на колкото се може повече хора. Целта им е около тях да въвлекат още повече музиканти и артисти, за да могат да помогнат на максимален брой нуждаещи се.

Събраната сума от входа на събитието ще бъде дарена на семейството. Заповядайте, за да помогнем!!!

А ако не можете да присъствате, а искате да помогнете, можете да дарите пари по следната сметка:

  • IBAN BG19BPBI79294052268501
  • Ивайло Стефанов Мутафов

За автора

Вашият коментар