СкандаУ с концерт в Колодрума

Една от най-популярните български групи – „СкандаУ“ избра зала „Колодрума“ за своя концерт в Пловдив на 02.11.2019 година

Концертът е част от турнето „ СКАНДАУ ХАЙВЕРА ТOUR 2019”. Всички фенове и почитатели на Тото и Лъчо ще имат възможността да станат част от едно незабравимо музикално преживяване, с начален час 20.00 часа.

Само преди дни, любимците на българската публика Лъчо и Тото от „СкандаУ“ препълниха столичната зала "Арена Армеец". Първият голям самостоятелен концерт на момчетата премина с неспирни викове "СкандаУ Боговете!". Аранжиментите на песните бяха направени специално за събитието, което включваше и бенд за допълнително вдигане на градусите. Хилядите, които се бяха събрали в София не се умориха да пеят и да се забавляват с любимите си изпълнители повече от два часа и половина.

От началото на 2018 година досега, „СкандаУ“, които сами продуцират музиката си, добавиха много нови песни към репертоара си, всяка една от тях доказала се като безспорен хит. „Без да пие“, „Кокайна“, „Чужди усмивки“, „Хайвера“, „Катран“ и най-новата „НО!“ ще са само част от програмата, която подготвят СкандаУните момчета.

За последните две година момчетата бяха обявени два пъти за група на годината на Годишните музикални награди на БГ радио, две поредни години  Група на годината на Българските Хип-хоп награди – 359 Hip Hop Awards,  а „Чужди усмивки“ стана песен на 2018.

The 1 Lifestyle Awards също отличи „СкандаУ“ като група на 2018, а „Чужди усмивки “ като балада на годината.  Доказателство за успехите им са и стотиците хиляди фенове и абонати на каналите им в социалните мрежи.

Билети за концерта в зала „Колодрума“ могат да бъдат намерени  в Билетен център пред Община Пловдив и в цялата мрежа на Eventim в цялата страна. 

Цената на билетите е от 25 до 35  лева.

Вашият коментар