Скандинавски Стефановден днес в Artnewscafe

За пета поредна година Артнюз кафе става домакин на скандинавското парти на Стефановден. Домакини на срещата със скандинавската музика, скандинавското настроение, носталгията по северното сияние и ритуалното гонене на зимната меланхолия с електропоп музика и с топлата северна атмосфера са водещите на Молескин Стефка Цанева и Виктор Янков.

Скандинавският Стефановден ще премине в две части. През деня Стефка ще предлага домашно направени скандинавски изкушения, като особен акцент тук ще бъде гльогът (скандинавско греяно вино). Приятният следобед ще бъде съпроводен от чил музика, а Стефка ще стои на разположение, ако случайно ви хрумне някой въпрос относно скандинавските езици или кино.

Щом падне мрак, artnewscafé ще се превърне в истинска парти сауна с Виктор, който за пети път ще влезе в амплоата си на псевдо-швед. Той няма да отговаря на въпроси за скандинавската лексика и граматика, но пък ще ви дава енциклопедични уроци за електропоп музиката в далечната северна земя на красиви хора с красиви дрехи и мебели.

Виктор и Стефка са автори и водещи на предаването "Молескин" по Радио Пловдив. Ако още не ги познавате или не сте слушали предаването, можете да чуете цели броеве тук.

Още събития днес можете да намерите в сайта за клубовете в Пловдив

Вашият коментар