Тази вечер – SOLAR CHRISTMAS 2014

Тази вечер ще се състои най-емоционалното и музикално заредено събитие за Коледа – SOLAR CHRISTMAS 2014. Традиционното коледно издание ще се проведе в зала "Арена Армеец“.

Залата ще се изпълни със завидно количество артисти, а специално за тазгодишното празнично издание организаторите са подготвили  ударна доза хаус, techno, electro, house и funk.

С дълбоко звучене, вплело стилове като techno, electro, house и funk MACEO PLEX, познат като Maetrik от рейв културата през 90-те, ще ни връчи еднопосочни билети за интергалактическо пътуване. 

 PLEX идва и в компанията на SHALL OCIN, заедно част от лейбъла ELLUM. Той ще обогати мисията на MACEO с още качествен грууви саунд.

SOLAR CHRISTMAS ще ни подари и ударна доза хаус от MIGUEL CAMPBELL, а Коледната звезда ще изгрее и в компанията на атрактивната MISS KITTIN. Освен диджей Caroline Hervé гъвкаво влиза в ролята на певица, текстописец и продуцент. Това определено й помага при сливането на стилове като dub, electro-pop and jacking house, както и смелото миксиране на Prince с Aphex Twin.

 

Вашият коментар