Tower of Power завладява Beer Fest Plovdiv тази вечер (СНИМКИ)

При огромен интерес премина първата вечер на Бирения фест, който стартира вчера под южната част на Младежкия хълм

Над 2000 човека преминаха през поляната, за да станата част от събитието, което бе открито точно на празника на Пловдив – 6-ти септември. Още от рано сутринта започнаха да се наливат студени бири, а скарите бяха загряти до червено, като почти през целия ден организаторите се стягаха за 5 дневния музикален рок маратон.

Промененият младежки хълм бе изцяло декориран с интересни барове от стълби с различни размери и специално осветление и знамена. На същото място точно преди седмица пък се проведе Shake That Хълм, който представи изключително осветление за всички меломани на няколко сцени. Beer fest Plovdiv има само една сцена, а на нея ще бъдат изпълнени от четвъртък до неделя Tower of Power с вокал Георги Зайков, в петък  – Tribute на Nirvana, който ще бъде представен от Gabana. Събота е запазена за Тribute на Pink Floyd. Фестът ще бъде закрит с Jimi Hendrix в неделя. 

На събитието се предлагат над 40 вида наливна бира от целия свят и още 250 марки бирени вкуса ще могат да се опитат на първия бурен фест под Младежкия хълм.  

Освен кехлибарената напитка на бирения фест ще могат да бъде открито за всекиго по нещо. За първи път в Пловдив ще бъде представен и новия студенопресован сок Healty, който е един от хитовете това лято (информация може да намерите ТУК), както и любимите на пловдивчани бургери от Burger Shef. За дизайна на техните барове се погрижиха художниците Димитър Механджийски – Stern и Константин Константинов.

Началото тази вечер ще бъде дадено малко след 19:00 часа!

ВИЖТЕ цялата декорация на феста преди неговото начало в снимки:

 

Още за програмата на Beer festa може да видите ТУК или в музикалния сайт на Пловдив ТУК

За автора

Вашият коментар