Тридневен лайф маратон в Библиотеката

Четвъртък, петък и събота ще бъдат запомнящи се за гостите на клуб Библиотеката

Идеологията, от която се води клуб Библиотеката е да срещне изкуството, танца и забавлението на едно място, всичко това с дъх на ароматно кафе. И през този сезон в заведението отново ще се състоят много литературни четения, театрални постановки, детски работилници, изложби и много други интересни събития.  Тази седмица ни очакват три поредни лайфа на Сигнал, Уикеда и вечер посветена на на британския джаз-поп певец, пианист и композитор Jamie Cullum.

Рокдинозаврите "Сигнал" ще направят грандиозно шоу в пловдивския клуб "Библиотеката"на 26-ми ноември. Данчо Караджов отново ще ви накарат да жадувате и пеете техните вечни рокаджийски парчета.

Песните, които са включили в своя лист са от различните етапи на групата. Гостите ще чуят както първата песен „Любов“ завъртяла се по радиостанциите през далечната 1978 година, така и по-нови записи. Разбира се концертът няма как да не включи и най-големите хитове „Може би“, „Да те жадувам“ и „Сбогом“.

В петък в заведението ще гостуват Уикеда. Теза пореден път ще  затвърдят положителната си роля в българската музика  и своя стил, с енергичност, сърце и непринуденост, която проправи следа на бандата в музикалната БГ джунгла от началото на века досега.

В събота клуб "Библиотеката представя вечер, посветена на най-емблематичните песни на британския джаз-поп певец, пианист и композитор Jamie Cullum. Зад проекта стоят имена на популярни имена от пловдивската сцена-Виктор Стамболов, Георги Зайков, Александър Леков и други.

Виктор Стамболов – Вокали
Иван Гърбачев – Пиано
Александър Леков – Бас
Начо Господинов – Барабани
Александра Иванова – Вокали
Георги Зайков – Тромпет, Вокали
Георги Христов – Саксофон

За всички концерти и събития от нощния живот на Пловдив, можете да прочетете в nightclubs.com

 

За автора

Вашият коментар